tisdag 3 januari 2012

STORMENS KRAFTER

IMAG2078

Under första advent hade vi en storm som drog in över oss. Det slutade med att många träd föll och här är ett av dom. Detta har landat precis bredvid ett hus så hade det bara varit lite mer åt andra hållet…USCH!

IMAG2083

Så här såg det ut i ett mindre skogsparti…

IMAG2090

Dessa plattor har min svärfar en gång i tiden lagt men efter stormen hade havet spolat bort det mesta. Enorma krafter!

IMAG2096

Varje sommar kan man gå ner för trapporna till stranden…men de flesta utav dom var borta. Havet hade dessutom “ätit” upp stora delar av sanddynorna.

IMAG2107

Restaurangen “ Hos Jonas” stod utan ett av sina ben…Även här är det havet som dragit in med sina krafter.

IMAG2104

Bara någon dag efter stormen fångade jag denna bilden och vem kunde tro att det ens varit storm.

Då var det dags att hälsa stormen Emil välkommen till vår västkust och för att vara helt ärlig så är han inte alls välkommen men vad kan jag göra. SMHI har utfärdat en klass 2 varning och under den lilla promenaden hem från bussen tidigare idag kämpade jag varje steg. (Hade extrem motvind)

Som tur var hade käraste maken ♥ ordnat middag och tänt ljus lagom till min hemkomst, gissa om jag blev glad! =)

Nu skall vi mysa och jag som är extremt godissugen skall ta mig ett äpple samtidigt som vi skall kolla in Agnetas smällkarameller på TV4.

Trevlig Kväll!

Kramar / Anna ♥

2 kommentarer:

  1. Inte roligt med stormar.... Kommer ihåg Gudrun hos oss. Hittade lite mer bilder - Såg detta: http://r4t.com/2011/12/18/resultat-av-adventsstormen/

    SvaraRadera
  2. I morses var det till och med svårt att stå kvar på busshållsplatsen då vinden var så otroligt stark. Kollade in bilderna... det har blivit en del förändringar. Kramar <3

    SvaraRadera