tisdag 9 november 2010

Borta Bra Men Hemma Bäst...


Ni sitter jag här hemma med en varm kopp te och småtittar lite på "halv åtta hemma hos mig" som precis har börjat! Det är otroligt skönt att sitta här hemma igen efter 2 underbara veckor på bröllopsresmålet Cypern. Vi har haft det otroligt mysigt, roligt och solen har stått högt på himlen varje dag! I 13 dagar har vi haft 27 grader och i 1 dag har det varit 24 grader med lite duggregn och moln.

Jag kan bara säga att vi har varit på massa äventyr både på land och ute till havs och vi har haft underbara stranddagar där 1 dag blev riktigt otäck då en turist föll från de höga klipporna och faktiskt dog. Allt kan hända precis när som helst så det är verkligen viktigt att ta vara på nuet!

När vi hoppade på flygplanet på Kastrup och skulle flyga till Cypern hade vi ett paket på våra stolar men eftersom vi inte beställt någon tax-free antog vi att paketet inte var vårt! Det visade sig att Markus underbara chef beställt ett champagne-paket till oss som vi valde att öppna när vi kom fram till hotellet. Då satte vi oss på balkongen och myste med den riktigt fina utsikten.



Vi var ute på 3 olika båtturer och fick se både ett sjölejon och en delfin! Det var otroligt sjukt häftigt och jag blev helt exalterad! På alla båtturer badade vi och på en av turerna så snorklade vi med fiskar och in i grottor! Det var riktigt häftigt och fiskarna var nästan lite jobbiga, de var som plåster och följde efter en och simmade överallt runt en! Lite läskigt!


Jag testade också på att posera lite för alla på stranden med min "Sweden"-bikini och jag måste säga att jag lyckades ganska bra.


Nu har äntligen hemma börjat för längesen så nu bör jag nog försöka avsluta.

Stora Kramar solbrända Anna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar