måndag 17 oktober 2011

AMINALDOLLS–EKOLOGISKA DJUR


God Kväll på er!

Nu skall ni få se mina favoritgosedjur från Aminaldolls som jag har hittat HÄR! Det finns 7 olika djur som heter Ceeta, Dinasor, Duggy, Eflant, Liun, Smal Bayr och Wayul. Roliga namn på roliga djur. =)
Nedan ser ni mina tre favoriter!

lion

Liun är en glad kompis som tycker om alla lekar. Liun hjälper gärna till att inte städa. Liun vill gärna vara med och titta på film och han håller alla monster borta under sängen.

elfant

Eflant tycker om att få följa med ut i naturen. Eflant tycker om kramar och vill helst höra berättelser om djungeln och savannen.

nalle

Smal Bayr är glad, alltid redo att kramas och älskar att leka kurragömma. Han vill helst sova i sängen och är väldigt bra på att inte berätta hemligheter.

“Aminaldolls är 100% ekologiska rakt igenom. Tillverkade enligt GOTS ("Global Organic Textile Standard") regler vilket innebär att det är bra arbetsförhållanden för dem som tillverkar dockorna, från bonden som odlar bomullen till dem som syr dockorna.

Dockorna är inspirerade av barnteckningar och reflekterar ett barns härliga kreativitet. Dockorna är giftfria & kramgoa men ändå fyllda så pass att det går bra att leka med dem som dockor. De är fina att ha framme på sängen som en inredningsdetalj och de är en perfekt present för den som vill ge bort en rolig, tuff, miljövänlig och bra present.”

När en Aminaldoll har levt färdigt kan den komposteras eftersom den är helt biologiskt nedbrytbar.

Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar