onsdag 19 oktober 2011

NU SKA HÄR BJUDAS PÅ MIDDAG…

IMAG1759

Ett stort bord som ger plats till många härliga middagar i goda vänners sällskap. Vi kan duka upp till 10 – 12 personer och om du undrar så kommer bordet från Ikea och heter Bjursta.

IMAG1758

Vi har valt att behålla våra svarta stolar till det vita bordet och även lyfta upp de övriga svarta detaljerna i köket såsom taklampa, gardinstång etc. De grå tabletterna kommer också från det blågula företaget men finns också att köpa på Åhléns.

IMAG1754

En av mina bästa vänner Johanna tog tillfället i akt att agera projektansvarig och hon skötte jobbet utmärkt! Tack hjärtat!

IMAG1753

Medans Johanna övervakar käraste maken när han skruvar i rätt skruv i rätt hål passar jag på att klämma av lite bilder. =)

God Kväll!

Oj, vilken underbar dag jag och käraste mannen har haft! Vi som skulle vara hemma och pyssla ändrade oss totalt (som vanligt) och begav oss mot Ikea, Blomsterlandet, Jysk och Ica.
Detta betyder att vi spenderat en del pengar men efter denna härliga dag känner vi oss båda riktigt nöjda med dagens inköp. =)

Tack för besöket kära Johanna, alltid lika mysigt att träffa dig! Längtar till vår egen dag som förhoppningsvis blir som vi planerat! ;)

Nu skall jag och M ta en runda i huset för att kolla över vad vi vill göra för att sedan kunna prioritera vad vi tycker är viktigast.

Kram Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar