lördag 13 april 2013

Mer plats för ny familjemedlem ♥

IMG_8813

Här hemma rensar vi ut all “skit” som man samlar på sig genom åren och gör plats för ny. Vi vet att myran så småningom kommer behöva plats för sina ytterplagg & skor (även om det dröjer lite till) men har redan nu påbörjat med lite förändringar. Så i onsdags fick det bli ett Ikea-besök och köp av detta skoskåp från serien Hemnes.

IMG_8807

Vi är ännu lite osäkra på placeringen men det får stå där så länge och flyttas kanske när väl renoveringen av hallen startar, vilket dröjer ett tag till. Jag tror dessutom att jag skall byta knopparna på skoskåpet för att få en liten annan stil. Vi får väl se vad jag hittar! :-)

IMG_8810

Skåpet har 2 fack för skor som rymmer totalt ca 12-16 par skor. Dessutom finns en låda högst upp som är perfekt för saker som du vill ha koll på, t.ex plånbok, nycklar etc och som små små fingrar inte skall få tag på. :-)
Lyktan uppe på skåpet är en gåva från Linda m. familj, kannan som jag har som vas kommer från Åhléns & hästskon kommer från min häst jag hade i min ungdom.

Ljuvliga lediga helg!

Det är lördag och hemma hos oss på västkusten händer det inte mycket…eller jo, det gör det väl men samtidigt tar vi det väldigt lugnt och har faktiskt inget direkt inplanerat. Det känns så konstigt att vi båda två har svårt att slappna av och bara vara. Därför har vi börjat rensa och städa och det känns skönt att vi kan bocka av ytterligare något från vår lista. :-)

Jag vet inte varför men jag har börjat rensa och röja i huset för att göra plats till minstingen som snart kommer till oss, precis som att den kommer ta plats i hela huset. *skratt* Jag har ju storrensat köket och där har inte myran en pinal än så länge. *hahahaha*

Men det känns ändå skönt att göra det innan vår lilla myra kommer…
Gjorde du något speciellt hemma hos dig innan barnets ankomst?

Nu får det nog bli fikadags…

Kramar Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar