söndag 11 augusti 2013

Mölle krukmakeri

IMG_2411
När vi hade bröllopsdag för några dagar sedan hade vi en av de bästa dagarna på länge. På morgonen gick jag ner till brödbilen som kommer till hamnen där vi bor under några veckor på sommaren. Gott & färskt bröd var det fler än jag som ville ha och ett riktigt roligt koncept. Önskar att de var där även hösten och vintern. :-)
IMG_2412
Sedan blev det såklart en underbart god frukost med färskt bröd, smarrig marmelad & god söt vattenmelon. Såg ett tips om att stansa ut figurer i melonen på bloggen "hemma hos Kikan , fyndigt tycker jag! Kolla in hennes blogg HÄR!
IMG_2413
Sedan bar det iväg mot Mölle krukmakeri som makens kusin tipsat oss om. Där finns det mängder av fina varor att köpa och dessutom kan man köpa en skål med ditt barns fotavtryck i. Men det fanns ingen möjlighet till det när vi var där så vi skall snart tillbaka igen. :-)
IMG_2414
Kilklackarna från Tommy Hilfiger var såklart på, galet sköna att gå i. :-D
Det var oerhört mysigt att ta sig en fika på krukmakeriet i den mysiga miljön.
IMG_2415
Efter fikat på krukmakeriet blev det en promenad ner till Mölle hamn.
IMG_2416
På vår tredje bröllopsdag fick jag tre röda rosor med en söt liten skylt på. Dessutom fick jag en Thomas Sabo-berlock till mitt armband med bokstaven V som i Viggo. ♥
Hej!
Hela helgen har varit fylld med spontanaktiviteter av diverse olika slag såsom Ikea-shopping, mys med vänner och som nu när vi är på väg till mor & far i Borås. Så roligt att bara kunna kasta sig iväg och göra som man vill. :-)
För övrigt känner jag mig ganska trött (ska försöka sova lite i bilen) eftersom det åskade som bara den inatt och höll mig vaken i drygt en timme, förutom att då lilleman höll mig vaken. Det bästa med att vara mammaledig & trött är att jag kan faktiskt sova nästan när jag vill. :-P
Utmaningen är dock att ta sig tid att sova, något jag är grymt dålig på!
Hoppas ni haft en trevlig helg!
Kramar / Anna

2 kommentarer:

  1. Tack för länken raring :) Vilken härlig blogg du har. Kram Kikan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vill ju inte sno din fina tips & idéer utan att du får cred för det! Tack själv för en bra blogg! Kramar

      Radera