torsdag 19 september 2013

Lite bilder från Viggos dop

dop3

dop2

dop1

Som ni ser så dekorerade vi med ballonger fyllda med helium. Blev precis som jag önskade och färgerna gick i vitt, grönt & blått.

dop 4

När alla gästerna kom till lokalen bjöd vi på bubbel (alkoholfri så att barnen kunde dricka samma) Sedan blev det pastasallad med kyckling, dressing & bröd till lunch. Och efter lunchen blev det ett dessertbord som ni som följer min blogg vet att jag jobbat hårt med. :-)

dop 5

dop6

Vi beställde vita prinsesstårtor utan dekoration och sedan har jag gjort dekorationen och pyntat tårtorna med. Lite förvånad över hur bra det blev. :-)

dop8

dop 9

I övrigt bjöd vi på hembakade cupcakes, havreflarn, chokladbollar & cake pops. Blev riktigt nöjd med det där dessertbordet. :-)

dop7

Tack alla ni som förgyllde Viggos dopdag och som kom med sååå fina presenter till honom. ♥

IMG_3014

Självaste Viggo med sin gudmor och moster.

 

TACK alla ni underbara som var med på Viggos dopdag & TACK för alla fina gåvor! ♥ En fin dag & ett fint minne som vi bär med oss!

Bilder från kyrkan får ni se framöver då vi inte själva har bilder därifrån.

Kram Anna

2 kommentarer:

 1. Herregud så fint ni ordnat Anna!!! Och dina bakverk!! Kan jag anlita dig till vårt kommande dop i maj/juni??;-) vi väntar en liten till mars:-) kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej fina Nina!
   Tack så mycket! Jag är riktigt nöjd med hur allt blev och jag längtade efter att få till dessertbordet som jag jobbade hårt med. Men et är ju såååå roligt! :-)
   Klart du kan anlita mig.. hihihihi...
   Såg att ni skulle ha en liten till, stort grattis till er, riktigt roligt! <3
   Förlåt för sent svar men har haft problem med att se era kommentarer. Kram på dig / Anna

   Radera