lördag 21 december 2013

Årets julkort

IMG_4081

Årets julkort från Petrified in Pink! Jag är tokkär i dessa korten och blev såååå nöjd! Tack Petra på Petrified in Pink för all hjälp. Du gav mig en fantastisk service och hjälp! :-)

IMG_4078

Som alltid är det svårt att välja foton på den mest älskade personen i mitt liv. Hur kan jag välja bland alla fina foton som finns på honom? Men efter lite snack med Petra på Petrified in Pink blev det ett kollage som hon hjälpte till att fixa och redigera utan några som helst problem. :-)

IMG_4075

Dessa underbart söta etiketter pryder varje kuvert.

IMG_3621[1]

När jag såg kartongen i brevlådan ville jag bara slita upp den och kolla på korten men när de är förpackade så här fint så blir det till att öppna mycket försiktigt! *skratt* För övrigt älskar jag fint förpackade varor, det blir personligt & jag känner mig utvald. Tack! ♥

Välkommen lördag!

Denna underbara lördag bjuder på regn & rusk men vad gör det när ljusen är tända här inne & julkänslan ändå infinner sig. Alla klapparna är klara och ikväll vankas det pepparkaksbak. Underbart med jul! ♥

Viggo åt inte på hela natten utan ville ha mat först kl 5 i morses. Så nu kanske det inte är så långt kvar innan han sover i ett sträck (19-07) utan mat…eller ja…sover gör han ju inte hela natten. Han vaknar allt några gånger för att bli lite ompysslad och få instoppat nappen på nytt.

Idag vankas det städning och i eftermiddag kalas.
Hoppas du får en fantastisk lördag!

Varma Kramar / Anna

1 kommentar: