söndag 18 november 2012

Uppdaterad garderob–check √

IMG_7590

Köpte mig en superläcker kofta under gårdagen som min käraste vän Johanna visade mig. Jag skulle inte handla något alls men kom ut med både den här och en blus. Jag tror inte att Johanna är speciellt bra för min plånbok men jag är NÖJD! :-)

IMG_7591

Den är såå snygg på och jag älskar knuten på sidan. Fanns dessutom i rött men den grå kommer att kunna bäras mycket längre.

IMG_7607

Den här fina spetsblusen helt i min smak fick också följa med hem, nu är min garderob såpass uppdaterad att det får bli köpstopp en lååång tid framöver. Undrar om jag klarar av det! *skratt*

IMG_7611

Den här blir perfekt till ett par snygga jeans!
Både koftan & blusen kommer från KappAhl.

 

Den senaste tiden har jag känt mig alldeles för risig – om ni nu känner igen de där kvinnliga problemen som att man inte har några kläder, är risig i håret & inte hinner med att fixa sig & träna som man önskar.

Så har jag känt en tid men nu så är det mesta fixat då jag har uppdaterat min garderob som är fullproppad av nya koftor, blusar, toppar & byxor. Dessutom var jag hos min frisör Alban igår på Novembersalongen och han gjorde som vanligt ett fantastiskt jobb. Jag kom hem med en ny & snygg frisyr som ni självfallet kommer att få se under veckan.

Nu skall jag fixa mig en kopp te & försöka få till lite promenader i veckan så jag även kommer i fas med den biten. Känns som att det mesta faller på plats, äntligen! :-)

Trevlig söndagskväll!

Stora Kramar

3 kommentarer:

  1. Oj vilka fina kläder!!! Tror att jag bara MÅSTE ha den där koftan!!!:-)

    Kram till dig!!

    Ps. Ska bli kul att se nya frisyren!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Måste erkänna att jag klickat hem både koftan och blusen! Tack för ininspirationen! Kram!


      Radera
    2. Hej Nina! hahahaha... Vad roligt att du också gillade dom. Jag älskar dom och längtar till helgen då jag kan använda dom. (Har just nu arbetskläder på jobbet) :-)

      Ta hand om dig!
      Kramar

      Radera