måndag 1 juli 2013

Välkommen måndag!

IMG_1740[1]

Ett kollage med lite bilder från syrrans 30-årskalas där vi överraskade henne med grillfest. Det var riktigt mysigt!

God Kväll!

Sitter gott i soffan och har precis fått Viggo att somna. Skönt att få lite tid att blogga och ta hand om mig och maken. Jag har de senaste två dagarna varit riktigt dålig i feber och fruktansvärd huvudvärk som orsakats av mjölkstockning. Inte alls kul och ganska jobbigt att samtidigt ta hand om världens sötaste lillkille. Tur att både syrran och maken har hjälpt mig med markservicen. :-)

Ny vecka och nya tag innebär en lugn vecka för oss. Det har varit alldeles för intensivt sedan Viggo kom till oss så nu tar vi en paus från verkligheten och alla “vi måste ses”. För JAG & M bara måste vara med vår son och få tid för oss tre. Dessutom måste jag lära mig att sova middag, vilket inte är det lättaste för mig. :-)

Med det sagt så tar jag mig nu en kopp te…

En stor kram till er & tack för att ni finns!

3 kommentarer:

 1. Krya på dig Anna..

  (Känner så väl igen mig i "att inte kunna sova middag och att bara vara med familjen" från den första tiden med Alvin. Tillslut blev det outhärdligt och jag ballade ur mitt i alla 30-års kalas, städning, träning, kompisträffar etc. Med denna bebis ska jag verkligen försöka att ta det lugnt.. nu har vi ju en treåring dessutom.. (så lätt att säga men så svårt att göra)

  Kramar Maja (bali)

  SvaraRadera
 2. Jag vet precis hur intensivt det var där i början och som du säger så måste ni prioritera er själva. Ni hinner träffa alla tids nog!! Och alla som vill träffa Viggo kommer hinna träffa honom!! <3

  Kram och ta det lugnt!! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för stödet! ♥
   Hoppas allt är bra med dig!
   Kramar Anna

   Radera