fredag 2 augusti 2013

Make & Create

IMG_2276[1]

Klickade hem papperssugrör härom dagen när vi satt i stugan och planerade till Viggos dop. Hos Make & Create har de inte bara mängder av roliga pysseltips utan de har också mängder av roliga varor samt mängder av sugrör i papper. Dessutom har de erbjudandet 4 st för 100 kr på just sugrören.

IMG_2263[1]

Det tog bara någon enstaka dag och när paketet låg i brevlådan vid lunch idag blev jag lite paff över den snabba leveransen. :-) Roligt när jag dessutom öppnade lådan och de hade skickat med lite annat smått pyssel och allt inpackat i silkespapper. Personligt och roligt! Tack! :-)
www.makeandcreate.se

God Kväll!

Idag har det varit en riktig värmebölja med 32 grader och lilleman har varit klibbig som bara den. När han vaknar blir det en liten tvätt för honom innan pyjamasen åker på.

Vi håller på att planera inför Viggos dop som är om ca 1 månad och jag fullkomligt älskar all planering och pyssel som kommer därtill. Det är så roligt att kunna samla familj & vänner till en fest för att välkomna ett så underbart barn som vår älskade son. ♥

Alla inbjudningskort har gått ut och utformningen på dom är jag galet nöjd över, lägger ut det här så småningom så ni får ta en kik på dom också. :-)

Nu skall jag njuta av lite lugn innan lilleman vaknar för lite kvällsmat.

Kram

2 kommentarer:

 1. åh, man blir så glad av de härliga färgerna i sugrören! Såå fina!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur är dom och ännu fler färger finns det. Beställer nog fler så småningom men nu satsade jag bara på färger till dopet. :-)
   Kram kram

   Radera