torsdag 14 november 2013

En liten shoppingtrip

matta

Blev en ny matta som först var tänkt till hallen men väl hemma kom jag på att den passar mycket bättre i sovrummet. Så kan det vara… blir inte alltid som man tänkt sig. :-)

Ett sent hej!

Det är läggdags här hos oss när som helst och jag tänkte snabbt titta in för att säga hej. Vi har varit iväg hela dagen för en shoppingtrip till Gekås i Ullared och både maken & goaste Viggo fick tvunget följa med.
Min andre hälft gillar inte alls att shoppa loss så efter dagens pass i detta überstora varuhus så lovade jag honom att han aldrig mer behövde följa med. *skratt*
Hur som haver så var Viggo riktigt duktig & sprallade för fullt i sin vagn medans hans mamma tyckte det var lite stressigt att ha honom med.

Vi kom slutligen hem med en hel del till lillkillen, en hel hög med julklappar och lite annat smått & gott. Som vanligt kostar det alldeles för mycket i slutändan men som man brukar säga…
många bäckar små…

Hoppas i alla fall att ni haft en bra dag, imorgon är det fredag igen & vi välkomnar som vanligt helgen som för oss blir riktigt lugn. :-)

Kram Kram / Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar