tisdag 10 december 2013

Recension–Carriwell amningsbh

carriwell

Carriwell har tagit fram en sömlös amningsbh med gelébyglar som du kan ha från graviditet och genom hela amningen men även såklart om du inte ammar eller är gravid. :-) Även om den har gelébyglar så är den utformad på ett speciellt sätt så att mjölkgångarna inte täpper igen.
Med i paketet följer även en extension för att du skall kunna gå upp i storlek under tiden som gravid & när du sedan har börjat amma. Det hade jag behövt eftersom jag redan under graviditeten köpte amningsbh som är alldeles för små nu. Jag hade tjänat på att köpa en bh från Carriwell istället.

anna carriwell

Modellen som jag fått prova heter Carriwell Seamless GelWire nursing bra.
Hos JOLLYROOM hittar du fler modeller.

Här kommer min recension

Jag har nu använt denna modell i strax över en vecka, varje dag och jag är riktigt nöjd med den. Detta är en riktigt skön bh i microfiber utan skavande sömmar och med ett bra stöd. Jag gillar gelébyglarna som gör att jag får en finare byst. Jag har inte så stora bröst men de formar sig bättre i en med bygel än utan som andra amningsbh:ar finns i.
Som jag skrev under första bilden så följer det med en extension för att du ska kunna växa med din bh vilket jag tycker är toppen. Jag har redan vuxit ut två st som jag haft under graviditeten och första amningsperioden men med denna modell från Carriwell så hade det aldrig varit ett problem.
Det enda som är ett minus för mig är att tyget går ganska högt upp vid banden vilket gör att jag inte kan ha på mig vissa linnen eller klänningar utan att min bh syns. Men det kan jag ju lösa lätt genom att välja många av Carriwells andra bh:ar. :-)
Slutkontentan av detta är att jag är riktigt riktigt nöjd med min bh och att inför nästa graviditet så köper jag mig definitivt en till. :-)
I mitt förra inlägg skrev jag mer information om självaste modellen och det hittar du HÄR!
JOLLYROOM säljer flera olika modeller från Carriwell så kika in HÄR!

Nu skall jag ge Viggo lite mat! :-)


Kramar / Anna

2 kommentarer:

  1. Låter så skön - kan tänka mig att det är perfekt att även arbeta i den om man har ett arbete som kräver lite - jag tänker på att man rör på sig och då sitter det på plats hela dagen?

    SvaraRadera
  2. Den är riktigt skön och jag kan varm rekommendera den. Jag har den på mig nästan hela tiden och byter endast om jag måste tvätta den. :-)
    Som jag skrev tidigare så blir det ytterligare en inför nästkommande barn. :-)

    Kram Anna

    SvaraRadera