lördag 15 december 2012

Vi har blivit med barnvagn

City korg supreeme navy

Vi har beställt Emmaljungas City korg Supreme i färgen Navy från deras serie Polar Performance. Grymt snygg med många funktioner. Den här liggdelen har vaggfunktion, är utrsutad med myggnät & solskydd, har en luftningslucka samt en Thermobasebotten (luftkonditionering).

citycross ljusgrå

Just den typen av vagn vi valt innebär att vi väljer sittvagn som vi sedan köper en liggdel till. Detta har gjort att vi kunnat välja liggdelen i en annan färg. Lite roligt då vi får helt olika vagnar beroende på om det är liggdel eller sittdel på. Detta är vagnen City cross i serien Polar Performance.
Bilderna är lånade från Emmaljunga.se

 

Igår var vi i Åstorp, utanför Helsingborg för att titta på barnvagnar. Vi gick till Väsk & Barnvagnsbutiken som har fått oerhört mycket beröm för bästa priser med grymt bra service. Självklart ville vi också titta in där & jag kan bara bekräfta “ryktena” samt tillägga att det finns en anledning till att vi igår beställde vår barnvagn där.

För oss blev det en vagn från Emmaljungas Polar Performance serie. Det är en sportigare & lite nättare vagn. Den är väldigt lik Emmaljungas Edge Duo vagn men aningen lättare & nättare vilket passar oss bättre.

Vi har dessutom fått frågan om det inte är lite tidigt att beställa vagn men efter jul har halva tiden redan gått & med en beställningstid på ca 3 månader är det riktigt bra planerat trots allt. Vagnen får maken hämta när myran kommit ut. ♥

Nu skall jag gotta mig med en kopp te med honung för dessvärre är rösten helt väck denna lördag.

Kram Kram / Anna

4 kommentarer:

  1. Snygg och rejäl. Ni har nog garanterat gjort rätt val :-)

    SvaraRadera
  2. Ahh va kul:) känns alltid mer " verkligt" när man börjar köpa baby tillbehör:) Boar med andra ord.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis så är det... tycker det är supermysigt att handla och planera till vår lilla myra! :-)
      Kram Kram

      Radera