söndag 6 januari 2013

Nytt sovrum

Ä N T L I G E N är vi klara med vårt “nya” sovrum! Som jag har längtat, men den som väntar på något gott… Nedan följer lite bilder på hur allt blev!

IMG_8073

Här skall jag sova grymt gott inatt…hoppas jag! :-)

sovrum gamla

Detta är vårt gamla sovrum, ett ganska tråkigt rum med mängder av rosor på tapeten.

IMG_8072

Väggarna & möblerna fick bli vita för att kunna desto mer med textilier. Efter lite olika förslag fick det bli ett marint tema i sovrummet. Ni som följt min blogg vet ju att det är en stooor favorit! :-)

sovrum 2

Den nya sängstommen har många bra förvaringsområden som 4 stora lådor under sängen där vi lagt extratäcken, extrahanddukar, gardiner & dukar etc. Sådant som vi alltså inte använder speciellt mycket! Det gjorde dessutom att Myran fick en liten egen garderob inne i vår garderob. Ovanför byrån fick det bli en liten tavelhylla och istället för nattduksbord har sänggaveln hyllor att lägga mina & makens prylar på.

IMG_8081

Påslakan & överkast från Ikea, sängstomme & sänggavel från Ikea…Ja, Ikea har fått mycket av våra pengar men fasiken vad nöjda vi är efter denna veckans slit här hemma! :-)

Sovrum 1

Ljuslyktor & ljusstakar från Ikea (de vita ljusstakarna hittade jag i fyndhörnan för ynka 10 kr st! Huslampan är inköpt från Ullared tidigare i höstas & den lilla nallen har Myran fått från sin farfar som bara inte kunna låta bli när han var med på Ikea igår. ♥

IMG_8078

Sovrummet fick också prydas av pallen som är ett ommålat loppisfynd och ett av våra fina gamla fönster som jag fått från vår sommarstuga.

 

Jag är helt slut och även då sovrummet ser fantastiskt ut så har vi lite kvar att göra där…men det är bara sådant som att köpa nya gardiner & eventuellt någon sänglampa. Senare i vår skall ju även Myrans säng få plats där men det får allt vänta lite till.

I veckan får jag dessutom se till att de övriga två rummen på övervåningen ställs till rätta. De rummen har ju varit bra att ha och flytta in alla prylar på så där ser det just nu ut som att en bomb slagit ner. :-)

Nej, nu väntar duschen och sedan sängen…är lite nervöst med en helt ny säng! *skratt*

Kram Kram / Anna

6 kommentarer:

  1. Snyggt Blivande MM :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur!!! Snart får du ju se det live... blivande mormor! <3 Kram Kram

      Radera
  2. Hej!

    Har helt missat att du svarat på mitt inlägg för längesen, där jag skrev att vi också väntar en liten myra :-) Vi är nu i vecka 17, så någon vecka efter er!

    Va fint ert sovrum blev! :-D Förresten, kunde nästan varit jag som skrivit ditt inlägg idag. Vi har också gjort i ordning i vårt sovrum nu i helgen, fixat med förvaring och vi köpte också den sängen!! Haha :-) Den är ju sååå bra, lådorna sväljer ju hur mycket som helst :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Tessie! Vad häftigt... ibland är världen bra liten och tänka sig att det finns någon annan där ute som väntar en liten myra som vi och som spenderat helgen nästan som vi... hihihi... lite läskigt nästan! :-)

      Har ni fått gå på Ultraljud än eller har ni tiden framför er?

      Ta hand om dig och magen! Kramar Anna

      Radera
  3. super fint =) Där kommer ni sova gott!! Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det hoppas jag verkligen att vi gör! hahaha....
      Kram på dig/ Anna

      Radera