måndag 7 oktober 2013

Finaste skålen från Mölle krukmakeri ♥

IMG_3154

Idag hämtade vi äntligen hem Viggos skålar från Mölle krukmakeri. Vi var där i slutet på augusti och tryckte Viggos fötter i två skålar, kolla in HÄR och nu är de alltså klara och står här hemma. Vi beställde 1 st skål men Lisa på Mölle krukmakeri gör alltid en extra då det förekommer att en skål kan spricka i ugnen. Men med en extra finns det ju alltid ett ex kvar. (Dålig på att förklara men hoppas ni hänger med) ;-) Vi hade turen att båda skålarna klarade sig vilket gjorde att vi fick köpa den andra skålen för halva priset! :-)
Kan det bli bättre?

IMG_3147

10-veckorsfötter i skålarna.

IMG_3150

På ena sidan står det Viggo och på den andra sidan…

IMG_3149

…står hans födelsedatum!

IMG_3152

Viggo fick en skål i doppresent och har sparat den ena i kartongen som den levererades i och den andra vill jag kunna använda här hemma. Tycker det är synd att bara ha den ståendes i ett skåp utan tycker den skall användas och visas upp. En skål kostar 750 kr och klarar sig den extra skålen som Lisa gör så får du köpa den för halva priset. Toppen tycker jag och helt klart värt att ha något så unikt & personligt hemma.

IMG_3142

Skålarna levererades i denna fina låda som vi sparat en skål i. Jag tror Viggo kommer uppskatta skålen när han är vuxen och även hans barn. :-)

IMG_3144

Varje gång du handlar på Mölle krukmakeri får du med ett visitkort. :-)
Vill dessutom tacka Lisa för fantastisk service, kommer definitivt tillbaka för att inhandla fler varor och göra fler skålar framöver (förhoppningsvis).

God Kväll!

Idag började vi dagen med mammafrukost här hemma och mammorna från mammagruppen här i Vejbystrand & Magnarp myste fram till lunch! :-) Tack alla busiga små troll & mammor för en mysig stund! Alltid lika roligt & givande. (Väldigt vad mycket mamma det blev i de meningarna. *skratt*)

På eftermiddagen blev det en tur till Mölle för att hämta hem de efterlängtade skålarna och sedan gjorde vi dessutom en snabbvisit på Ikea för att införskaffa en matstol & lite annat smått till lilleman.

Kvällen bjöd på besök & mysig fika med svärmor & familj samt makens mormor. :-)

Nu är det snart natten för oss och jag håller tummarna för ytterligare en bra natt.

Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar