tisdag 26 november 2013

Vart är napparna?

IMG_3565

En av mammorna i mammagruppen frågade om napp-boxar idag så därför tänkte jag passa på att tipsa er om våra två varianter.
Just den här köpte jag för några veckor sedan på Balders Hage i Alingsås.

IMG_3571

Den här fina napp-hållaren har Viggo fått av våra underbara vänner Anja & Peter. Anja hade lagt på minnet att jag gillar Cult Design så hon träffade mitt i prick. :-)

IMG_3572

Vi har en napp-burk uppe på Viggos rum & en nere i vardagsrummet så att vi alltid kan hitta en napp när vi behöver den. För konstigt nog brukar de där napparna springa iväg och det finns inget mer irriterande än att springa runt & leta efter napparna när du som mest behöver den med ett jätteledset barn på armen.

God Kväll!

Idag har vi fått njuta av en helt fantastisk vinterdag! Jag & Viggo har varit på långpromenad och passade dessutom på att plocka gran- & tallris. :-)

Men förmiddagen började hos Veronica som hade mammaträffen hemma hos sig denna veckan. Hon bjöd på paj med vaniljsås men eftersom jag just nu har sockerförbud så nöjde jag mig med kaffet. Jag har lyckats gå ner över 3 kg veckan som varit så det där sockret gör nog en hel del på kroppen. :-/
Nu skall jag bara fortsätta i samma anda. :-)

Det märks att Viggo lär sig mer & mer…han har börjat vända sig jättemycket men redan nu, den senaste timmen har han vänt sig 3 ggr i sömnen.

Varma kvällskramar / Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar