lördag 14 december 2013

Vår älskade lilla Myra i bokform

IMG_4038

Jag fick tips hos en annan bloggerska om att man kan göra en fotobok från sin graviditet & jag blev så inspirerad att jag började med en direkt.

IMG_4039

IMG_4040

IMG_4041

Jag har mycket att tacka bloggen för där jag uppdaterade hur jag mådde & tog mängder av fina foton. Tack vare detta blev fotoboken helt komplett. :-)

IMG_4042

Älskade underbara barn ♥

IMG_4043

Denna fotobok är gjord & beställd hos Önskefoto.

Hej Lördag!

Här hemma började denna fina lördagen redan kl 6 då Viggo låg & snackade för fullt bredvid oss i sängen. :-) Det är svårt att fortsätta sova när han sätter igång och dessutom börjar jag alltid skratta när han gör alla dessa knepiga ljud. ♥

Under förmiddagen har vi hunnit handla lite tillbehör till julklappar som är under tillverkning i syhörnan och dessutom blev det inhandlat en minigran.
Vi har pratat fram & tillbaka hur vi skall göra med gran i år men jag som är en så oerhört traditionsmänniska ville i alla fall ha något. Så det fick bli en liten liten gran på knappt 1 m. :-) Ingen jul utan gran!!! ;-)

Ikväll vankas det julfest med underbara kollegor och gissa om jag sett fram emot denna kväll?
Jag har handlat nya kläder & smycken och till och med färgat håret! Det skall bli skoj att få piffa till sig och få möjlighet att spraya på lite parfym så folket på Helsingborgs arena slipper känna bröstmjölkslukten. hahahahaha…

Hoppas ni får en underbar eftermiddag/kväll!

Stora Stora Kramar / Anna ♥

1 kommentar:

  1. Nu är vinnaren dragen i lucka 11, 12 och 13. Lite senare på vissa. Ber om ursäkt för det. Kika in och se om du vann! Vann du maila mig på enplatsisolen747@gmail.com så du kan få din vinst.

    Tack för att du var med i tävlingen! Var gärna med i dagens och kommande luckor!

    Länk direkt till inlägget
    http://enplatsisolen.bloggplatsen.se/2013/12/14/10409145-triss-i-vinnare/#kommentarer

    SvaraRadera